22. November. 2017

 

Ved DU godt, at DU skaber dit eget liv ?

Ved DU godt, at det er dit eget ansvar, det DU skaber ? Om det er godt eller skidt.

Ved DU godt, at DU ikke kan give ansvaret for dit liv, til andre end dig selv ?

 

Jeg har hele mit liv, intuitivt godt vidst, at jeg selv havde ansvaret for mange af de ting som skete i mit liv. Men det var også klart min holdning, at mange ting havde jeg ikke ansvaret for. Det var bare ting der skete, som jeg ikke kunne gøre noget ved og som ikke var mit ansvar.

Jeg ved også nu, at jeg rigtig tit  fralagde mig ansvaret BIG TIME.

Jeg gav min krop, sygdom, manglende tid, manglende energi, økonomi, veninder, venner, mor, far, mænd, familie, chefer, kollegaer, ansvaret og dermed “skylden” for, at mit liv ikke var som jeg ønskede.

Ingen har i min opvækst og skoletid lært mig, at jeg selv kunne skabe det liv jeg ønskede på alle områder i mit liv – fysisk, mentalt og åndeligt, og at jeg også selv havde hele ansvaret for det.

Jeg vidste det simpelthen IKKE.

Og selvom jeg har hørt om det i mange forskellige sammenhæng, så har det taget mig laaaang tid, at forstå det med 100 % ansvar og min egen skaberkraft.

Faktisk har jeg brugt hele mit voksne liv, gennem et utal af uddannelser, kurser og terapi, for at finde ud af, hvordan jeg skulle tage ansvar og skabe mit eget liv.

Jeg har prøvet  – at finde ud af – at forstå – at reparerer – at vokse – at lærer – at udvikle den indvikling som livet havde givet mig. Det lykkes rigtig godt på mange områder, men helt ærligt, det har været en noget knoklende vej.

Men mit egentlige gennembrud kom først, da jeg begyndte at interesserer mig for de universelle spirituelle love – og fandt ud af, hvordan og hvorfor jeg har 100 % ansvar, og dermed også 100 % skaberkraft.

Det vendte op og ned på ALT –  alt jeg vidste og det jeg troede jeg vidste.

Hele mit verdensbillede ændrede sig totalt –  jeg forstår det nu – mærker det nu – lever det nu.

Jeg har SELV taget ansvaret og skaber nu SELV mit eget liv  –  Jeg udlever mine ønsker og drømme –  fysisk, mentalt og åndeligt – fyldt med lethed, nydelse og glæde.

 

Jeg vil elske, at inspirere DIG til, at gøre det samme med DIT liv.

 

Mit ønske er virkelig, at

DU en gang for alle tager 100 % ansvar for dit eget liv og din egen skaberkraft.

DU får indsigt i de universelle spirituelle love – så DIT liv også bliver fyldt med lethed, glæde og nydelse – Så DU får det liv, DU ønsker og drømmer om –  fysisk, mentalt og åndeligt.

 

Derfor åbner jeg en inspirations gruppe på facebook ” Tag ansvar for dit eget liv – spiritualitet for begyndere”.

Her vil jeg dagligt inspirere DIG hele december mdr, samtidig med at I kan inspirere og dele med hinanden.

Det er en julegave til dig, så det er ganske gratis i december mdr.

Det eneste det kræver er, at DU kan mærke, at sommerfuglene basker i maven, ved tanken om, at skabe dit eget liv.

10. februar 2017

Tør Du stole på Din krop ? Stoler Du på de kropslige fornemmelser Du mærker ? Tager Du din krops symptomer alvorligt ? Lytter Du til Din krops signaler og symptomer ?

Det SKAL Du gøre……..

For ……..DIN KROP HUSKER ALT,

hvad den har oplevet og været “udsat“ for igennem hele livet – Det har lagret sig, som en implicit hukommelse i kroppens celler og nervesystem.

Din krop prøver, at fortælle dig noget…..”Hallo er der nogen hjemme….lyt til mine symptomer og mine fornemmelser…..Tag mig alvorligt…….”

Din krop siger – “Jeg er traumatiseret…….”

Jeg var også traumatiseret, jeg vidste det bare ikke. Derfor vidste jeg heller ikke, hvad jeg skulle gøre ved min krops symptomer og fornemmelser.

Det var først, da jeg lærte om, hvad et traume er og hvad det gør ved kroppen, at jeg forstod sammenhængen…….sammenhængen mellem min krop og dens symptomer.

Et traume opstår, når vi overvældes af frygt og håbløshed, og når kroppen bliver låst fast i dens overlevelsesstrategier i form af kamp, flugt eller fastfrysning.

Den fastlåste og ophobede energi, er årsagen til, rigtig mange fysiske og psykiske symptomer, signaler og sygdomme hos DIG.

Traumer har så mange forskellige ansigter og “ størrelser“ – og kan udmønte sig i alle mulige symptomer og forklædninger.

Vi har ALLE en personlig traume historie – “Traumepakke“. Dvs., at vi alle, bærer rundt på større eller mindre traumer fra hele vores liv. Det er der bare ikke så mange mennesker, der ved. Mange af os tror, at traumer kun handler om krig, terror og meget voldsomme begivenheder – Det er ikke sandt –

Du kan blive traumatiseret af selv små “ubetydelige“ oplevelser og hændelser, som sætter sig fast i din krop, psyke og nervesystem.

Traumer er en del af  livet – Men behøver ikke at vare hele livet.

Det er nemlig muligt at komme sig over traumatiske og overvældende hændelser. Det er muligt, at kroppen og nervesystemet kommer i balance igen og derved helbrede sig selv.

Din krop er meget intelligent og har selvhelbredende ressourcer, som kan aktiveres. Din krop ved godt selv, hvad den har brug for, for at helbrede sig selv. Den har bare brug for, at få lidt hjælp til, at få aktiveret de selvhelbredende ressourcer.

Mine traumer er helet nu og alle mine fysiske og psykiske symptomer er væk.

Jeg har derfor specialiseret mig i SE–chok-og traumeterapi.

SE står for Somatisk Experiencing®, som på dansk betyder kropslige fornemmelser. Terapiformen fokusere på kroppens sansninger og signaler, og ikke på hovedet og tankerne.

SE – traumeterapien aktivere kroppens selvhelbredende ressourcer, og er en meget effektiv og nænsom metode, til at få forløst alle typer af traumer med.

Jeg vil elske, at hjælpe dig med at få healet dine traumer.

26. januar 2017

Hvis der er noget Du går og tumler med, tør Du så spørge om hjælp ? Hvornår er det ok, for Dig at spørge om hjælp? Hvornår er det ikke ok for Dig ?

Eller har Du lært, at Du skal klarer Dig selv. At det er skamfuldt, at spørge om hjælp. At det er et svaghedstegn.

For mig var det helt klart et svaghedstegn, at spørge om hjælp i starten. Jeg skammede mig meget, og turde først ikke spørge om hjælp. Da jeg så startede med at få hjælp – turde jeg ikke sige det til nogen.

Som barn lærte jeg nemlig ret hurtig, at klarer mig selv. Jeg var en stærk og dygtig pige. Jeg klarede mig rigtig godt.

Det var ikke fordi, jeg ikke havde en omsorgsfuld mor og far, der ikke ville hjælpe mig. Men der var jo ikke nogen grund til at hjælpe mig, når jeg nu kunne selv. Det blev på en måde “lagret usagt i mine celler,” at det er flot, at klarer sig selv. At stærke piger, klarer sig selv. At det er et svaghedstegn, at spørge om hjælp.

Nu er mine celler heldigvis lagret med en anden viden. Nu kender jeg vigtigheden af, at spørge om hjælp. At det for de fleste, er ret lidelsesfuldt, ikke at få hjælp. At der ikke er noget, at skamme sig over.

Nu ved jeg, at INGEN KAN eller SKAL, klare alt ting selv. At det er et SUNDHEDSTEGN, AT SPØRGE OM HJÆLP. At det er en styrke.

Det smerter mig at se, at Du “lider” alene. Det smerter mig, fordi jeg ved, at med den rette hjælp – så bliver det hele meget nemmere og nydelsesfuldt for Dig.

Tænk på, at Du kører din bil til mekanikeren, når der er noget galt med bremsen, koblingen eller bare til tjek – Det er de færreste der det selv.

For mig har det været noget af en rejse, at få den hjælp jeg havde brug for. I starten famlede jeg i blinde og prøvede mig frem. Noget hjalp og andet gjorde ikke. Men efterhånden fandt jeg ud af, hvad jeg havde brug for. Jeg får stadig hjælp indimellem, hvis jeg sidder fast i noget. Det er ikke så tit mere – men hjælp vil jeg søge resten af mit liv, hvis jeg får behov for det.

Jeg har derfor rigtig meget erfaring i, at få forskellig former for hjælp.

Så selvom vi alle er forskellige og har brug for forskellige hjælp. Så kan jeg lette processen for Dig, fordi jeg selv har gået vejen – Din vej behøver nemlig ikke, at blive så lang, før Du finder, hvad Du har brug for.

Jeg vil elske, at hjælpe Dig med, at spørge om hjælp.

Jeg vil elske, at hjælpe Dig med, at finde den rette hjælp.

 

5. januar 2017

Tør du stå ved dig selv 100 % ? Tør du stå ved alle sider af dig selv ? Jeg mener, virkelig ALLE sider ? Tør du stå ved, både dit lys og dit mørke ? Tør du vise verden hvem du er ?

Eller er det kun bestemte sider du viser?  Og kun i forskellige sammenhæng ? – en side på arbejdet, en side hos vennerne, en side hos familien, en side hos svigerfamilien osv.?

Sådan har det været for mig, det meste af mit liv – Jeg turde IKKE  stå ved mig selv 100 % –  og jeg turde IKKE vise alle mine sider frem for verden.

Jeg turde KUN vise, mine gode og lyse sider frem. Der hvor jeg havde styr på det hele – hvor jeg havde succes og hvor jeg lykkes. Der hvor jeg havde det godt og ikke var bange. Der hvor jeg ikke havde smerter eller andre symptomer i min krop. Der hvor jeg var stærk.

Jeg turde IKKE vise, mine dårlige og mørke sider. Der hvor jeg ikke havde styr på det hele – hvor jeg ikke havde succes og hvor jeg ikke lykkes. Der hvor jeg havde det skidt og var bange. Der hvor min krop havde smerter og mange forskellige symptomer. Der hvor jeg var sårbar.

Jeg havde mange “ gode grunde“ til at det var sådan. Men det var rigtig hårdt og slidsomt, at skulle gemme halvdelen af mig væk, når jeg var sammen med andre.

Jeg blev introduceret til 100 % ansvar for mit eget liv, på min første psykoterapeut uddannelse tilbage i 2001. Siden har jeg fået meget hjælp og lært at tage ansvar for mit eget liv. Jeg arbejder dagligt på det og er godt på vej til de 100 %, som for mig er = 100 % frihed.

Jeg blev senere af en meget vis kvinde, introduceret til at; ” Når Du tør vise hele Dig, så giver Du andre lov til at vise hele Dem”. Det er så sandt….men virkeligt svært for mig.

Så derfor er min intention for 2017. At det skal være året, hvor jeg viser – at jeg tør stå ved mig selv 100 % og dermed viser verden hvem jeg er.

Det vil jeg gøre bl.a. gennem mine blogindlæg. De vil handle om mine personlige reflektioner, tanker og læringsprocesser.

Jeg vil elske at have Dig med ? Du kan også lære, at stå ved Dig selv 100 % og vise verden hvem Du er ?