10. februar 2017

Tør Du stole på Din krop ? Stoler Du på de kropslige fornemmelser Du mærker ? Tager Du din krops symptomer alvorligt ? Lytter Du til Din krops signaler og symptomer ?

Det SKAL Du gøre……..

For ……..DIN KROP HUSKER ALT,

hvad den har oplevet og været “udsat“ for igennem hele livet – Det har lagret sig, som en implicit hukommelse i kroppens celler og nervesystem.

Din krop prøver, at fortælle dig noget…..”Hallo er der nogen hjemme….lyt til mine symptomer og mine fornemmelser…..Tag mig alvorligt…….”

Din krop siger – “Jeg er traumatiseret…….”

Jeg var også traumatiseret, jeg vidste det bare ikke. Derfor vidste jeg heller ikke, hvad jeg skulle gøre ved min krops symptomer og fornemmelser.

Det var først, da jeg lærte om, hvad et traume er og hvad det gør ved kroppen, at jeg forstod sammenhængen…….sammenhængen mellem min krop og dens symptomer.

Et traume opstår, når vi overvældes af frygt og håbløshed, og når kroppen bliver låst fast i dens overlevelsesstrategier i form af kamp, flugt eller fastfrysning.

Den fastlåste og ophobede energi, er årsagen til, rigtig mange fysiske og psykiske symptomer, signaler og sygdomme hos DIG.

Traumer har så mange forskellige ansigter og “ størrelser“ – og kan udmønte sig i alle mulige symptomer og forklædninger.

Vi har ALLE en personlig traume historie – “Traumepakke“. Dvs., at vi alle, bærer rundt på større eller mindre traumer fra hele vores liv. Det er der bare ikke så mange mennesker, der ved. Mange af os tror, at traumer kun handler om krig, terror og meget voldsomme begivenheder – Det er ikke sandt –

Du kan blive traumatiseret af selv små “ubetydelige“ oplevelser og hændelser, som sætter sig fast i din krop, psyke og nervesystem.

Traumer er en del af  livet – Men behøver ikke at vare hele livet.

Det er nemlig muligt at komme sig over traumatiske og overvældende hændelser. Det er muligt, at kroppen og nervesystemet kommer i balance igen og derved helbrede sig selv.

Din krop er meget intelligent og har selvhelbredende ressourcer, som kan aktiveres. Din krop ved godt selv, hvad den har brug for, for at helbrede sig selv. Den har bare brug for, at få lidt hjælp til, at få aktiveret de selvhelbredende ressourcer.

Mine traumer er helet nu og alle mine fysiske og psykiske symptomer er væk.

Jeg har derfor specialiseret mig i SE–chok-og traumeterapi.

SE står for Somatisk Experiencing®, som på dansk betyder kropslige fornemmelser. Terapiformen fokusere på kroppens sansninger og signaler, og ikke på hovedet og tankerne.

SE – traumeterapien aktivere kroppens selvhelbredende ressourcer, og er en meget effektiv og nænsom metode, til at få forløst alle typer af traumer med.

Jeg vil elske, at hjælpe dig med at få healet dine traumer.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *