Lidt om Mig

Jeg er født i 1965.

Det har altid ligget i kortene, at jeg skulle være “hjælper“.

Min medfødte nysgerrighed og videbegærlighed til mennesket og livet. Min altid søgen efter det “gode liv”  – har gjort, at jeg det meste af mit liv, har været på en lang personlig og faglig dannelsesrejse.

Det har beriget mit liv med forskellige uddannelser og job. Jeg startede som børnesygeplejerske. Jeg måtte vide mere om børn og unge, derfor læste jeg videre til sundhedsplejerske. Et job jeg var meget glad for, men jeg manglede redskaber til at hjælpe de børn og unge, der kom til mig på skolerne.

Startede så i “terapiverdenen“  som krops- og gestaltterapeut, parterapeut, mindfulness instruktør, samt systemisk og kognitiv terapeut. Jeg har så yderligere suppleret med SE-chok- og traumeterapeut, samt SE-tilknytnings og par/relationsterapeut.

Jeg har taget, det bedste fra hver uddannelse med mig i min rygsæk. Det har givet mig et fantastisk solidt fagligt fundament, med mange kompetencer. Mit faglige ståsted, tager nu udgangspunkt i mindfulness terapien, traumeterapien samt tilknytnings og par/relationsterapien.

……

Min personlige livsrejse har budt på mange store livsoplevelser bl.a. kærlige relationer, at blive mor til 3 skønne piger, Anne–Sofie, Caroline og Emma, at være bonusmor til Marie, at blive gift 2 gange. Mange vidunderlige rejser.

Min personlige livsrejse har samtidig også budt på mange livskriser, udfordringer og traumatiske oplevelser – en stor “traumepakke“ bl.a. fødselstraume, trafikulykker, sygdom, skilsmisse, fyring, operationer, medicinske procedurer, stress samt voldsom dødsangst.

Min “traumepakke“ har jeg løbende igennem mine uddannelser, med personlig egenterapi og supervision, fået healet og ryddet helt op i.

……

De sidste par år har spiritualiteten også fået en stor plads i mit hjerte.

Jeg er meget inspireret af de forskellige spirituelle love.

Jeg forsøger, at forbinde alle dele – så jeg bliver mere og mere hel på alle planer.

……

Jeg er nu en nærværende og autentisk “hjælper” –

 TERAPEUT, INSPIRATOR og MENTOR.

Jeg tror på, at jeg som “ hjælper“ kun kan hjælpe et andet menneske, så langt som jeg selv er gået.

Samtidig kan et menneske kun hjælpes, hvis det selv vil gå vejen.

Jeg tror på ”walk the talk” – og fordi jeg selv har gået vejen – ved at vågne op, åbne op, vokse op, rydde op og heale op – så er jeg nu et “fyrtårn“.

Et “fyrtårn“, der kan lyse op, hjælpe og inspirerer Dig, med at finde tilbage til Glæden, dit hjerte og din intuition.