Det siger klienterne om behandlingen

Jeg startede ved Tina på et tidspunkt hvor alt, både krop og sind var gået så meget i stykker som næsten noget kan. I starten kom Tina hen til mig, og det i sig selv, var et signal til mit ”system” om at ved Tina kunne jeg få hjælp; at der var en der var villig til at køre hen til lille mig! Overraskende kunne jeg kort tid efter, køre hen til Tina og kom i starten 2 gange om ugen.

Tina hjalp mig med at berolige mit nervesystem både i terapirummet og udenfor i hverdagen. Hun gav mig enkle og forståelige redskaber fx ”Jeg har overlevet” som jeg gik rundt og sagde enten højt eller inden i. Det at vide hvad der forgik i mit nervesystem og få sat ord på, gav mig en umådelig stor tryghed og jeg fik relativt hurtigt oparbejdet så meget energi, at jeg kunne begynde at komme lidt ud. Nu kommer jeg ikke helt så ofte. Og nu er det ligeså meget relationen til mig selv og andre vi taler om. Jeg kan godt komme og være ”alle steder” og med tanker hid og did. Men Tina er en nærværende og omsorgsfuld og ikke mindst tålmodig terapeut og stort set alle gange er jeg gået derfra mere samlet, med mere energi og ofte med glæde i både sind og krop.

”At finde hjem –  til selvkærlighed, accept og egenomsorg”

Jeg startede i SE terapi hos Tina Eriksen i efteråret 2016, da jeg var 56 år gammel.
Jeg havde et stort behov om at få mindsket den kroniske stresstilstand, der havde plaget mig nogle år og som varierede i styrke, men aldrig helt forlod mig. Jeg var ofte hektisk – på en gang nærværende og alligevel ikke helt… altid på vej, eller i gang med noget…

Jeg levede efter parolen: ”Jeg er, når jeg gør…” for det var umuligt/skræmmende at ”gøre ingenting” eller ”at være”

Jeg levede med stressen, et kropsligt selvhad og en indre stemme, der aldrig mente, at jeg var god nok. Jeg havde også en underliggende dødsangst, som jeg konstant skulle bruge kræfter på at holde nede.
Jeg havde ofte tankemylder, en konstant uro i kroppen, et meget irritabelt tarmsystem, store problemer med at sove – særligt sidst på natten … og mere til

Jeg startede i behandling hos Tina, fordi jeg ved første kontakt fornemmede en imødekommenhed og et tillidsvækkende nærvær. Jeg bor en times kørsel fra Tina og kunne have valgt flere andre behandlere inden for den radius, men min fornemmelse for at hun var den rette var stærk – og den holdt stik!

Jeg lærte Tina at kende via min start på SE chok og traumeterapi uddannelsen (hun er assistent på uddannelsen) – og havde derfor ikke læst, hvad hun havde skrevet om sig selv og sine ydelser påhjemmesiden.

Det har jeg gjort siden og er faldet over flere ord, der springer mig i øjnene: Nærværende og autentisk, støttende og guidende – som ”et fyrtårn” der lyser op og inspirerer – og samtidig ydmyg og faglig.

De passer alle – og lidt til

Min rejse mod selvkærlighed, accept og egenomsorg har taget noget tid og har bestået af mange forløsninger af gamle traumer/overvældende hændelser – store som små, gamle som nye.

Det kan være meget skræmmende at skulle lukke op for ”godteposen”, men Tina var en mester i at støtte og guide, så traumerne forløstes lidt efter lidt og i ”portioner”, der var til at håndtere.

Jeg nød, at jeg ikke var ansvarlig, at jeg ikke skulle forstå eller forklare, men bare være og mærkedet, der var i min krop her og nu.
Tina var der for mig hele tiden og hun sørgede for, at jeg ikke kom til at forløse for meget ad gangen (og derved blive re-traumatiseret)
Nogle gange havde jeg en fornemmelse af hvad det var, der blev forløst. Andre gange vidste jeg ikke, hvad det var, men jeg kunne altid tydeligt mærke lettelsen over at komme af med det.

Jeg var i starten temmelig træt efter behandlingerne, men når trætheden var aftaget (1. gang efter 1-2 dage), så kom letheden. For hver gang jeg har været der, er den efterfølgende træthed blevet mindre og mindre.

Nu – efter 12 sessioner – er jeg så langt, at jeg ”kan selv”

Jeg kan nu

  • håndtere stressende situationer uden at blive stresset
  • selv forløse de resterende gamle traumer/hændelser
  • mærke, når jeg bliver så overvældet af noget, der sker, at jeg har brug for ”ydre hjælp” og formår at bede om den
  • parkere noget (gammel hændelse/traume), der pludselig presser sig på – og tage mig af det, når der er en passende uforstyrret stund til det
  • mærke mig selv og holde passende pauser
  • være nærværende i længere tid og holde pauser, når der er brug for dem
  • sige nej/sige fra
  • tåle mad, jeg ikke kunne tåle tidligere
  • tolerere lyd, lys og berøring, der før havde generet voldsomt! (høj tale, skarpt lys, mærkater i tøj, stramme sokkeelastikker mm.)

Det må være åbenlyst for enhver, hvor dybt taknemmelig jeg er for Tinas store indsats – uden hende ”i hånden” var jeg ikke nået dertil, hvor jeg er i dag!

Jeg ved også hvor jeg vil søge hjælp, hvis jeg skulle komme i en situation, jeg ikke selv kan håndtere!

Af hjertet tak – også fra min kæreste og mine døtre – som også nyder godt af mit nye jeg

Da jeg startede ved Tina var mit hoved som en 4 sporet motorvej fyldt med biler, hvis jeg prøvede at komme over vejen, blev jeg ramt igen og igen. Der var mange ting i mit liv, som jeg ikke formåede at håndtere. Jeg havde også mistet kontakten til min krop – ja til mig Christina.

Tina hjalp mig med at håndter mine følelser, hvorfor jeg havde dem, hvordan de skal håndteres. Jeg fandt ud af, at følelser er mit bedste GPS system til at navigere efter. At de hjælper mig til, at kunne f.eks sige ja eller nej til noget. Så jeg er blevet meget bedre til at sætte grænser for mig selv.

Jeg er også blevet meget bedre til at mærke min krop og vil gerne stå ved hele mig nu. Jeg er stolt af mig selv nu og hvordan jeg har overlevet. Nu overlever jeg ikke mere – NU LEVER JEG.

Jeg fik støtte i mange vanskelige situationer, og blev bevidst om, at jeg egentlig kan håndtere mange ting selv og faktisk ER GOD nok. Jeg har fået et meget større selvværd og selvtillid. Har fået helt konkrete værktøjer til at håndter min hverdag.

Tina mødte mig altid med et smil, varme og positivitet, hun er en meget kærlig person. Jeg følte mig vigtig,set og hørt. Jeg følte mig altid meget meget tryg og godt tilpas. Derfor kunne jeg også dele alt med Tina.

Tina…..Jeg er dig dybt taknemlig, af hele mit hjerte. Du er et fantastisk menneske og terapeut. Jeg kan kun sige til dig, der sidder og er i tvivl om, du skal have noget hjælp – Gør det. Dit liv bliver så meget bedre. Jeg er så taknemlig, TAK Tina !!!!

Jeg har lyst til, at skrive nogle ord om mit forløb hos dig Tina.

Jeg kom og vidste slet ikke, at min krop var så traumatiseret og bange som den var. Jeg vidste, at jeg var gået ned med stress – faktisk var jeg helt udbrændt !!

Jeg havde lært, at være i hovedet og handle mig fra alt ting, uden at lytte til min krops signaler og mine følelser. Men pludselig ville min krop ikke handle mere, den var brudt helt sammen. Jeg havde simpelthen overhørt ALLE signalerne gennem mange mange år.

Ved dig Tina, kunne min krop og mig pludselig være os selv. Jeg fik en forståelse af min nedbrudte krop og hvorfor den ikke kunne noget mere. Alle smerterne, angsten osv. Men jeg fik også, allerede efter 1. session håb om, at det kunne blive anderledes.

Og langsom langsom og meget nænsomt fik jeg forløst alle blokeringerne(traumerne)i min krop og min krop er nu ved, at vende tilbage til livet og lyset igen.

Tina Du troede på mig og især min krop, som jeg helt havde opgivet( det havde systemet også). Du lærte mig, at tage 100 % ansvar for mig, min krop og mit liv.

Jeg fik kærligheden til mig selv og min krop.( har jeg aldrig haft ). Nu har jeg lært, at passe på mig selv og min krop. Min krop kan mere og mere igen. Alle mine stress symptomer er væk og jeg føler jeg har fået en ny chance.

Jeg har svært ved, at finde ord for mit forløb hos dig Tina- andet end af hjertet TAK !!!