5. januar 2017

Tør du stå ved dig selv 100 % ? Tør du stå ved alle sider af dig selv ? Jeg mener, virkelig ALLE sider ? Tør du stå ved, både dit lys og dit mørke ? Tør du vise verden hvem du er ?

Eller er det kun bestemte sider du viser?  Og kun i forskellige sammenhæng ? – en side på arbejdet, en side hos vennerne, en side hos familien, en side hos svigerfamilien osv.?

Sådan har det været for mig, det meste af mit liv – Jeg turde IKKE  stå ved mig selv 100 % –  og jeg turde IKKE vise alle mine sider frem for verden.

Jeg turde KUN vise, mine gode og lyse sider frem. Der hvor jeg havde styr på det hele – hvor jeg havde succes og hvor jeg lykkes. Der hvor jeg havde det godt og ikke var bange. Der hvor jeg ikke havde smerter eller andre symptomer i min krop. Der hvor jeg var stærk.

Jeg turde IKKE vise, mine dårlige og mørke sider. Der hvor jeg ikke havde styr på det hele – hvor jeg ikke havde succes og hvor jeg ikke lykkes. Der hvor jeg havde det skidt og var bange. Der hvor min krop havde smerter og mange forskellige symptomer. Der hvor jeg var sårbar.

Jeg havde mange “ gode grunde“ til at det var sådan. Men det var rigtig hårdt og slidsomt, at skulle gemme halvdelen af mig væk, når jeg var sammen med andre.

Jeg blev introduceret til 100 % ansvar for mit eget liv, på min første psykoterapeut uddannelse tilbage i 2001. Siden har jeg fået meget hjælp og lært at tage ansvar for mit eget liv. Jeg arbejder dagligt på det og er godt på vej til de 100 %, som for mig er = 100 % frihed.

Jeg blev senere af en meget vis kvinde, introduceret til at; ” Når Du tør vise hele Dig, så giver Du andre lov til at vise hele Dem”. Det er så sandt….men virkeligt svært for mig.

Så derfor er min intention for 2017. At det skal være året, hvor jeg viser – at jeg tør stå ved mig selv 100 % og dermed viser verden hvem jeg er.

Det vil jeg gøre bl.a. gennem mine blogindlæg. De vil handle om mine personlige reflektioner, tanker og læringsprocesser.

Jeg vil elske at have Dig med ? Du kan også lære, at stå ved Dig selv 100 % og vise verden hvem Du er ?

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *