Traumeterapi

KENDER DU DET ?

 • At DU har ondt et eller andet sted hele tiden?
 • At DU har mange fysiske symptomer som hovedpine, ondt i ryggen, maven, nakken, benene?
 • At DU ofte farer op over selv små ting?
 • At DU føler dig på vagt meget af tiden?
 • At DU har svært ved at slappe af i kroppen, har uro og spændinger i kroppen?
 • At DU er følsom over for lyde, lys, lugte eller berøring?
 • At DU ofte begynder at græde, føler dig hjælpeløs og/eller overvældet?
 • At DU ofte mangler energi og er træt, men ikke kan sove?
 • At DU vågner og har mareridt eller flash back om natten?
 • At DU ofte føler dig stresset?
 • At DU har fået diagnoser som migræne, fibromyalgi, kronisk træthedssyndrom, PTSD mm.?
 • At DU ofte føler det som om, at du ikke er dig selv, går i en ”osteklokke” eller har en “jernring “om hovedet?
 • At DU oplever angst?
 • At DU har hukommelsesproblemer?

DET ER MEGET NORMALT,  AT HAVE DET SÅDAN,

 hvis du har oplevet voldsomme og overvældende oplevelser/hændelser som trusler, tab, dødsfald, skilsmisse, fyring, mobning, krig, ulykker, naturkatastrofer, livskriser, seksuelle overgreb, operationer, medicinske procedurer, sygdom, fald, piskesmæld  omsorgssvigt, relationelle og tilknytningskriser.

Det er ikke selve begivenheden, der udløser et traume, men kroppens reaktion på hændelsen. Den traumatiske hændelse kan påvirke din krop, psyke og nervesystem i mange år.

Nogle tilfælde kan man have livslange symptomer, fordi  – KROPPEN HUSKER ALT.

hvad den har oplevet og været “udsat“ for igennem hele livet – Det har lagret sig, som en implicit hukommelse i kroppens celler og nervesystem.

Vi har alle har en personlig traume historie – “Traumepakke“. Dvs., at vi alle, bærer rundt på større eller mindre traumer fra hele vores liv. Det er der bare ikke så mange mennesker, der ved. Mange af os tror, at traumer kun handler om krig, terror og meget voldsomme begivenheder – Det er ikke sandt –

Du kan blive traumatiseret af selv små “ubetydelige“ oplevelser og hændelser, som sætter sig fast i din krop, psyke og nervesystem.

Et traume opstår, når vi overvældes af frygt og håbløshed, og når kroppen bliver låst fast i dens overlevelsesstrategier i form af kamp, flugt eller fastfrysning.

Den fastlåste og ophobede energi, er årsagen til, rigtig mange fysiske og psykiske symptomer og sygdomme hos mennesket.

Traumer har så mange forskellige ansigter og “ størrelser“ – og kan udmønte sig i alle mulige symptomer og forklædninger.

Samtidig er der næsten altid et tilknytnings/relationstraume tilknyttet “Traumepakken“. Tilknytnings og relationstraumerne starter  i vores tidlige barndom. De er dermed grundlaget for den tilknytningsstil, vi alle er i verden med – om vi har en sikker eller usikker tilknytning. Det har stor indflydelse på, hvordan vi takler de udfordringer, problemer og traumer vi bliver udsat for, i resten af vores liv.

Så traumer er en del af  livet – Men behøver ikke at vare hele livet.

……

DET BEHØVER IKKE, AT VÆRE SÅDAN

Det er nemlig muligt, at Du kan komme dig over traumatiske og overvældende hændelser. Det er muligt, at din krop og dit nervesystem kommer i balance igen og derved helbrede sig selv.

Jeg har specialiseret mig i SE–chok-og traumeterapi, samt SE–tilknytnings og relationsterapi.

SE står for Somatisk Experiencing®, som på dansk betyder kropslige fornemmelser. Terapiformen fokusere på kroppens sansninger og signaler, og ikke på hovedet og tankerne. Jeg har fokus på din krops signaler og kropsfornemmelser og der kan indgå små bevægelser, øvelser og støttende berøring i terapien.

Det er en nænsom kropsorienteret behandlingsmetode, som aktiverer kroppens egne helende ressourcer.  Den ophobede og fastlåste energi frigives og kroppen hjælper dig med at regulere og genetablere balancen i  kroppen, dine celler og dit nervesystem.

SE – traumeterapien aktivere kroppens selvhelbredende ressourcer, og er en meget effektiv og nænsom metode, til at få forløst alle typer af traumer med.

DU og din krop kan få hjælp til at få løst traumet, så din krop og dit nervesystem kommer i balance igen.

Du vil find ro og tryghed igen. Dine symptomer vil blive reduceret eller helt forsvinde.

……

1 : 1 Session

1  session varer ca. 1,5 time

pris: 1100 kr. for 1 session